Bliv ringet op i morgen formiddag - eller skriv til os på [email protected]

Priser for webudvikling

Køb adgang til års erfaring, og få hjælp af udviklere, der vil forstå din forretning.

Vores priser

Vi laver ikke individuelle priser, men arbejder altid på timebasis. Hvorvidt det kan betale sig for jer at inddrage os i jeres projekt, skal vi i fællesskab finde ud af. Vi samarbejder kun, hvis vi er en investering med et positivt afkast for jeres forretning.

Vores timepris for programmering og teknisk rådgivning er 1150 kr. / time ekskl. moms.

Køber og betaler I flere timer af gangen, opnår I rabat på timeprisen.
Vi tilbyder 50 timers klippekort til 970 kr. / time.

Da det er en kontantrabat, man opnår, skal klippekort forudbetales, inden de kan benyttes.


Vi vil lære jer at kende

Inden vi kaster os ud i et samarbejde, vil vi lære jer og jeres forretning af kende. Det er vigtigt for os, at vi forstår, hvorfor vi skal hjælpe med udvikling af jeres løsning, og at det kan bidrage positivt til jeres forretning.

Kan vi ikke bidrage positivt, får du et ærligt svar fra os.

De forudgående samtaler vil også hjælpe jer til at se os an og give en tydelig fornemmelse af, hvem I kommer til at arbejde sammen med.


Samarbejdsaftale

Vi værdsætter det lange samarbejde og tror på, at det er værdifuldt for alle parter, at have tilknytning til et projekt over en længere periode.

Vi indgår samarbejde på kontraktbasis for en aftalt periode, så I er sikre på at have de udviklingsressourcer I har behov for.

Normalt vil enten Jens eller Kristian blive tilknyttet jeres projekt.
Har jeres projekt behov for yderlige ressourcer, kan vi sammensætte en udviklingsplan, hvor vi gør brug af en eller flere af vores dygtige samarbejdspartnere.